Sobre nosaltres.

Som pioners en l'art de transformar dades en decisions estratègiques sobre persones.

La nostra missió és proporcionar claredat en la complexitat, oferint solucions de Business Intelligence que permeten a les empreses desbloquejar el potencial amagat en les seves dades de talent.

Els nostres valors.

Amb una visió que aspira a revolucionar la gestió de recursos humans a través de la tecnologia, treballem amb passió per dotar els nostres clients de les eines necessàries per gestionar, formar i desenvolupar els seus equips de manera efectiva i innovadora. Els valors de precisió analítica, objectivitat, integritat i compromís amb l'excel·lència guien cada projecte que emprenem, assegurant solucions a mida que s'ajusten a les necessitats úniques de cada organització.

Qui som.

Agustí Devant

CEO i Consultor

Sóc el motor i CEO de FHORT. La meva trajectòria en lideratge i estratègia empresarial m'ha especialitzat en la gestió de talent i el desenvolupament de negocis. Des de FHORT, aplico una perspectiva innovadora en Business Intelligence per maximitzar el rendiment organitzacional. El meu coneixement del món empresarial impulsa l'empresa a crear anàlisis i estratègies de BI que transformen dades en decisions estratègiques, conduint a resultats tangibles i a l'èxit sostingut.

Elvira Floriach

Psicòloga

Porto més de dues dècades treballant en psicologia clínica i forense, una experiència que poso al servei de FHORT. La meva especialització en conducta humana i benestar emocional em permet aprofundir en la interpretació de dades de talent. A FHORT, utilitzo aquesta expertesa per comprendre els factors psicològics que impacten en el rendiment laboral, aportant una dimensió humana als nostres projectes de Business Intelligence, tant innovadors com centrats en les persones.

Deixa’ns les teves dades i ens
posarem en contacte.

logo-footer

Fhort Management, SL

B01623776 - Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona, Tomo 47359, Folio 23, Hoja 549568, Inscripción 1