Projectes de Business Intelligence i Business Analytics.

Pren decisions objectives basades en l’anàlisi de dades.

Gestionar el talent d’una gran empresa requereix una anàlisi de dades de comportament que garanteixi la idoneïtat de les persones al seu lloc de treball.

T’ajudem a analitzar les dades de comportament i rendiment de grans grups per establir polítiques de capital humà alineades amb l’estratègia, la cultura i els valors de l’empresa.

Suma l’anàlisi de dades conductuals per a una eficaç i objectiva gestió del talent.

L’anàlisi de dades conductuals et permet classificar el potencial real de les persones evitant biaixos fruit de la subjectivitat o el desconeixement.
Desenvolupem Business Intelligence i Business Analytics adaptat a les teves necessitats.

Data Collection & Data Creation.

T'acompanyem a capturar i a utilitzar el poder de les dades per enriquir la gestió del talent de la teva empresa.

  • Recopilació de Dades: Ens endinsem en el cor de la teva organització per recollir dades clau que reflecteixen les habilitats i el rendiment dels teus empleats. Això ens permet obtenir una imatge fidel de la situació actual i detectar oportunitats de millora.
  • Creació de Dades: No només recollim dades; les transformem en insights valuosos. Generem nova informació que t'ajuda a preveure tendències i a prendre decisions amb visió de futur. Amb aquesta informació, podràs guiar els teus equips cap a l'èxit amb estratègies basades en evidències sòlides.

Psychometric Assessments.

Ens adaptem a tu: treballem amb les teves eines de mesura actuals, les millors del mercat o, si ho necessites, creem proves psicomètriques completament personalitzades.

Aquestes avaluacions estan dissenyades per capturar amb precisió les dades crítiques per al teu equip i la teva organització.

Predictive Analytics in Talent Development.

Utilitzem l'anàlisi predictiva per oferir-te una visió prospectiva i estratègica de la gestió de les persones. Això inclou:

  • Diagnòstic de Competències: Analitzem les dades històriques i actuals per identificar les competències clau dins de l'organització i preveure les necessitats futures per anticipar-te als canvis del mercat.
  • Plans de Desenvolupament Personalitzats: Creem itineraris de formació personalitzats basats en les dades per maximitzar el potencial de cada empleat i assegurar l’alineament dels seus objectius personals i els de l'empresa.
  • Estratègies de Retenció: Utilitzem models predictius per detectar senyals d'alerta que poden indicar una possible rotació de personal.
  • Succession Planning Intel·ligent: Identifiquem els líders emergents i planifiquem la successió de rols crítics dins de l'organització.
  • Millora del Rendiment: Analitzem patrons de rendiment per desenvolupar intervencions que ajudin a tots els empleats a assolir els estàndards dels treballadors més exitosos.
  • Suport a la Presa de Decisions de Contractació: Aportem insights basats en dades que ajuden a predir quins candidats tindran un rendiment més alt i s'adaptaran millor a la cultura de l'empresa, optimitzant així el procés de selecció.

Behavioral Inclinations and Attitudes Measurement.

Mesurem les inclinacions i actituds comportamentals per avaluar i analitzar els patrons de comportament, les tendències, predisposicions i les actituds d’individus o grups.

Aquesta mesura pot ser utilitzada per entendre millor com les persones reaccionen davant diferents situacions, quines són les seves motivacions intrínseques, com prenen decisions i quin estil de treball prefereixen.

  • Gestió de personal.
  • Desenvolupament professional.
  • Gestió de la diversitat.
  • Canvi organitzacional.
  • Anàlisi de clientela.
thenounproject

Psychological Contract.

El contracte psicològic es refereix a l'acord no escrit i intangible entre un treballador i l’empresari que descriu els compromisos informals, les expectatives i les enteses que conformen la seva relació, com les expectatives sobre la seguretat laboral, la progressió en el treball i la cultura de l’empresa.

Conèixer aquestes variables és imprescindible per poder captar i retenir el millor talent.

Deixa’ns les teves dades i ens
posarem en contacte.

logo-footer

Fhort Management, SL

B01623776 - Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona, Tomo 47359, Folio 23, Hoja 549568, Inscripción 1